TAMM maskinpartner byter ägare

PRESSRELEASE

2019-11-26

 

TAMM MASKINPARTNER AB FÖRSTÄRKER

Tamm Maskinpartner AB förstärker genom att rekrytera Niklas Carneheim som ny VD och Lars Lagergren som ny Försäljningschef.

”Det är med mycket stor glädje som jag kan konstatera att vi sannolikt har lyckats attrahera och rekrytera Sveriges främsta radarpar inom försäljning, service och reparationer av professionell städ- och högtrycksutrustning säger Elias Melki, Styrelseordförande Tamm Maskinpartner AB. Att de båda dessutom väljer att bli delägare är ännu roligare, och jag ser verkligen fram emot vårt fortsatta samarbete.”

Tamm har som målsättning att vara den självklara maskinpartnern, där företagets kompetens, erfarenhet och produktutbud bidrar till kundernas framgång. Tamm erbjuder ett flertal lösningar och varumärken, företaget är bland annat certifierat Nilfiskcenter och återförsäljare av Polti ångmaskiner. Tamm har huvudkontor i Haninge, men med ett leverans- och servicenät som täcker hela Sverige.

Tamm Maskinpartner AB kommer att ägas till 50% av MSB Center AB samt 50% av CarneLag Holding AB, som ägs av Niklas och Lars.

Niklas och Lars har båda tidigare varit anställda på Nilfisk 17 och 11 år